Despre noi

Noi, echipa „Xstyle”, suntem reprezentanții oficiali ai companiei suedeze THULE în Moldova. 


 Thule, la rândul său, este liderul mondial în producerea portbagajelor, suporturilor de montare pentru biciclete, schiuri, snowboarduri, caiace, și altor produse. Acest brand le este deja cunoscut multora și la noi în țară. Întreaga lume are încredere în Thule. Peste 90% din cei mai importanți producători de automobile din lume aleg produsele Thule pentru automobilele sale.


 Produsele THULE corespund standardelor înalte de siguranță și calitate, confirmate de standardele din Germania DIN, precum și de sistemul de control al calității Ford Q1. Produsele sunt înregistrate în conformitate cu standardele TUV și 11154 ISO internaționale.


 Despre calitatea înaltă a produselor Thule ne vorbesc și cei 5 ani de garanție la toate echipamentele. După cum se știe, produsele de calitate înaltă servesc o perioadă lungă de timp, și respectiv, un produs bun nu poate fi ieftin. Dar totul este relativ: diferența de preț, spre exemplu, în comparație cu producătorii de portbagaje ieftine nu este mai mare de 10%. Însă un produs defect vă poate nu doar umbri călătoria cu mașina, dar și poate strica, spre exemplu, vopseaua mașinii.


 Astăzi, milioane de oameni ce duc un mod activ de viață descoperă lumea împreună cu Thule: în munți, pe malurile râurilor și lacurilor, la plajă și pe pârtiile de schi. Thule crede în valoarea unui stil de viață activ - nu contează dacă sunteți în oraș sau în mijlocul naturii. Oricare sunt hobby-urile și activitățile, oriunde mergeți, orice nu ați lua cu dvs., cu Thule trăiți o viață activă din plin. Nu în zădar deviza THULE sună aşa:


Bring your board

Bring your bike

Bring your skis

Bring your love

Bring your passion

Bring your dreams

Bring your life!

OFERTE SPECIALE

Noutăţi

This album doesn't contain any items

PRODUSE NOI

Produse Noi
10725 MDL
Produse Noi
9655 MDL
Produse Noi
7705 MDL

SUNAŢI: +373 22 210-053 sau 0 60 798-098

Pentru întrebări, propuneri și solicitări ne contactați!

Prenumele *

Vă rugăm să introduceți prenumele
Email *

Vă rugăm să introduceți email


Неверный ввод
Mesaj *

Vă rugăm să introduceți mesajul